Menu Luk

Medlemskab af Gentofte Kvæggræsserlaug

Velkommen til vores kvæggræsserlaug. Vi er 160 medlemmer og vil gerne have flere medlemmer. På den måde kan vi gøre en større forskel for den lokale biodiversitet.

Hvad får jeg ud af et medlemskab?

Her er blot nogle af dine fordele:

Vi har er åbent for medlemmer året rundt. Du kan melde dig ind som medlem her og betale kontingent her –  men læs først lige teksten nedenfor.

Praktisk information om dit medlemskab

  • Du betaler 50 kr. per kalenderår.
  • Medlemskabet giver mulighed for at deltage i lodtrækningen om at kunne købe en kødandel svarende til 1/8 kalv.

Bliver du udtrukket, skal du ialt betale 250 kr./år i kontigent – dvs. 200 kr. ekstra udover de allerede indbetalte 50 kr.. Derudover skal du betale 2.000 kr. i depositum for kødpakken. Læs mere årets aktiviteter i vores årshjul.

Du kan indgå i en vagtplan og er med i tilsynet af kvæget og indhegningen i perioden maj – oktober. Det kræver ikke forudindgående viden om kvæg, og du vil få instruktion. Efter hver tilsyn udfylder du den online logbog.

Du må meget gerne deltage i 1-2 arbejdsdage i løbet af perioden med vedligehold af folde osv.

I august eller oktober modtager du 1/8 af et dyr svarende til dit depositum. Kødet er udskåret og du modtager ca. 20 kg svarende til 100 kr. pr. kg. Da kødpakkerne ikke kan blive præcist lige store, vil der være en tilbagebetaling eller en lille merbetaling.

Lodtrækning

Skulle der mod forventning være for mange interesserede til at aftage en kødandel, trækker vi lod blandt de interesserede medlemmer, der har indbetalt kontingent. Vi  har dog valgt, at bestyrelsen, som har fået stablet det hele på benene, er sikret en kødandel.

Foreningens vedtægter kan ses her: Vedtægter.

Og her er en liste over den nuværende bestyrelse: Bestyrelse

Giv et medlemskab i gave

Ja, det er en god idé at gøre en ven, et familiemedlem eller en arbejdskollega medlem af Gentofte Kvæggræsserlaug. Eller hvad med et medlemskab som værtindegave, fødselsdagsgave eller mandelgave. Læs mere mere her