Medlemskab og Vedtægter

Foreningens vedtægter kan ses her: Vedtægter

Og her er en liste over den nuværende bestyrelse: Bestyrelse

Der er åbent for støttemedlemmer året rundt. Du kan melde dig ind som medlem her og betale kontingent her –  men læs først lige teksten nedenfor.

Medlemmer

  • Du betaler 50 kr. per kalenderår.
  • Du får e-mails med information om praktisk information, kalvene og invitationer til arrangementer.
  • Du støtter naturplejen ved Gentofte Sø og Ermelunden.
  • Du er også meget velkommen til at deltage i tilsyn og hegnspleje med andre medlemmer.

Medlemskabet giver mulighed for at deltage i lodtrækningen om at kunne købe en kødandel svarende til 1/8 kalv.

Bliver du udtrukket, skal du ialt betale 250 kr./år i kontigent – dvs. 200 kr. ekstra udover de allerede indbetalte 50 kr.. Derudover skal du betale 2.000 kr. i depositum for kødpakken.

Du indgår i en vagtplan og er med i tilsynet af kvæget og indhegningen i perioden maj – oktober. Det kræver ikke forudindgående viden om kvæg, og du vil få instruktion. Efter hver tilsyn udfylder du den online logbog.

Du må meget gerne deltage i 1-2 arbejdsdage i løbet af perioden med vedligehold af folde osv.

I novembermodtager du 1/8 af et dyr svarende til dit depositum. Kødet er udskåret og du modtager ca. 20 kg svarende til 100 kr. pr. kg. Da kødpakkerne ikke kan blive præcist lige store, vil der være en tilbagebetaling eller en lille merbetaling.

Lodtrækning

Skulle der mod forventning være for mange interesserede i at være med i kvægpasser-teamet, og dermed mulighed for at aftage en kødandel, trækker vi lod blandt de interesserede medlemmer, der har indbetalt kontingent. Vi  har dog valgt, at bestyrelsen, som har fået stablet det hele på benene, er sikret en kødandel.